Fasadevask og fasaderengjøring dreier seg ikke bare om at utsiden av bygget skal ha et skinnende rent utseende. Denne vasken er også en viktig del av vedlikeholdet av bygningsmasser for å sikre at fasaden ikke må skiftes ut fra tid til annen.

Men fasadevask gir jo selvfølgelig også mye mer innbydende bygg.

Fasadevask utføres primært for blokker og næringsbygg, men Agder utemiljø AS utfører også utvendig husvask, som egner seg for rekkehus og frittstående boliger.

Forurensing bryter ned fasaden

Sur nedbør, forurensing, støv og smuss er et stort problem på alle fasader i dag. Jo lenger de får erodere, desto vanskeligere blir det å fjerne. Vedlikeholdskostnadene vil derfor bli høyere jo lenger man venter med fasadevasken.

Fasaderengjøring som fjerner sopp og grønske

Med de siste årenes milde vintre har vekstbetingelsene for sopp og grønske på fasader blitt gode. Skitt og smuss på fasaden ødelegger ikke bare malingsfilmen, men den gir også grobunn for grønske og svertesopp. Vi anbefaler å vaske fasaden årlig for å forebygge dette problemet. Vinduspuss er forøvrig en naturlig del av fasadevasken.

Miljøvennlig fasadevask

Vi har valgt å benytte høytrykksspylere fra Clena, som regnes som ledende på markedet for miljøvennlige løsninger. Det gjør at vi utfører de fleste oppdrag uten bruk av skadelige kjemikalier. Vi sparer dermed naturen for unødvendige utslipp.

I situasjoner hvor det det kreves tilsatte kjemikalier for å få unna de vanskeligste flekkene anvender vi alltid miljøvennlige, biologisk nedbrytbare alternativer.

Klikk og dra pilene over bildet for å se før og etter

img_divider

Interessert i denne tjenesten? Kontakt oss