Din anleggsgartner på sørlandet
Ranvigveien 24, 4870 Fevik
Man-fre: 08:00 - 16:00

Agder utemiljø AS

Agder Utemiljø AS ble etablert i 2006 av Ole Petter Ramsvatn og Bjørn Knutson. Sammen har vi bred og lang erfaring innen bransjen, og er stolte av det arbeidet vi utfører.

Vi leverer arbeid til riktig og avtalt pris. Vi har fagbrev og påtar oss alle typer anleggsgartneroppdrag som for eksempel hagemurer, trapper, skifer, belegningsstein, kantstein og hagevedlikehold. Vi monterer også smijernsrekkverk på trapper og murer.

Om du ønsker kan vi gi deg en total hageplan.

Vi skaper et hyggelig utemiljø for deg.

 

Kontakt oss i dag

Våre anlegsgartnere

Bjørn Knutson

DAGLIG LEDER

Bjørn er mannen som har ansvaret og oversikten over den daglige driften av Agder utemiljø AS. Han har jobbet som anleggsgartner i 15 år.

Ole Petter Ramsvatn

SENIOR ANLEGSGARTNER

Ole Petter er en lystig kar med over 15 års erfaring fra anleggsgartner -faget. Hvis du bestiller en befaring, så kommer Ole Petter eller Bjørn, og det samme når selve jobben skal utføres.

Tomek Wamka

ANLEGGSGARTNER

Tomek har vært ansatt i Agder utemiljø AS siden oppstarten i 2007. Han har over 15 års erfaring som anleggsgartner, og er særs dyktig på legging av belegningsstein.

Alex Helleren

LÆRLING

Alex er en flittig og arbeidsom mann på 24 år. Han er ferdig med studiene, og har sin praktiske opplæring hos oss i Agder utemiljø AS

+ oppdrag utført
+ Fornøyde kunder
+ m2 belegningsstein
+ m Smijernsrekkverk

Samarbeidspartnere

Her ser du noen av våre samarbeidspartnere

Asak miljøstein
NCC
Sandås anlegg AS
Olav Lindstøl AS
Optimera
Client 6