AGDER utemiljø

Dette er hva vi utfører av arbeid. 

Belegningstein:

 

Vi kjøper våre belegningsstein av ASAK Miljøstein AS. ASAK er norgesledende leverandør av utemiljøprodukter av betong. ASAK leverer belegningsstein, heller, kantstein og murblokker.

 

Belegningsstein har lange tradisjoner, og gir deg en trivelig og attraktiv uteplass. Fordelene med belegningstein er mange. Du får et lettstelt og varig dekke samtidig har du mulighet til å sette ditt personlige preg på sluttresultatet.
 

Natursteinsmuring:

 

Våre heller kommer fra Øynaheia. Hellene inneholder granitt og glimmer og kvarts. Hellene har et nydelig fargespill som an aldri går lei av. Hellene passer ypperlig til hagemurer, plattinger trapper osv. Vi leverer også støttemurer i betongelementer.

 

Vi tilbyr mange forskjellige støttemursløsninger så uansett hvilket behov du skulle måtte ha, vil en eller flere av våre produkter dekke dette.
 
Smijernsrekkverk:
 

Våre rekkestolper er handsmidd på samme måte som de gjorde i gamledager. Dessuten er de sandblåst og galvanisert, håndlisten er sandblåst og sinkprimet. Dette gir en utmerket rustbeskyttelse. Håndlisten er gjennomført gjennom et ”øye” i rekkestolpene. En god gammel løsning som var vanlig å benytte før sveising ble tatt i bruk tidlig på 1900 tallet.

 

Vi er veldig stolte av våre smijernsrekkverk. Vi har montert mange hundre meter på Sørlandet, og har bare fornøyde kunder. Våre rekker passer ypperlig i trapper og på murer. Rekkene er like attraktive i dag som de var for 100 år siden.
 
 
 Skifer

 

Når vi legger skifer foretrekker vi altaskifer. Skiferen er lys grå med svake nyanser i grønt og lett sølvaktig skinn. Vi bruker også mye naturheller som vi får levert fra steinbrudd på Øynaheia.

Naturstein regnes som evigvarende. Det settes derfor høye krav til både metode og utførelse av arbeidene, for at det ferdige produktet skal ha maksimal levetid. VI hugger og skjærer skifer for plattinger, gangstier og forblending. Vi legger også skifer i sand/finpukk, eller limer på betongunderlag.

 
Vi er veldig stolte av vårt firma og arbeidet vi gjør.
Vi kommer gjerne og gir deg et uforpliktende pristilbud på det du skulle ønske å få gjort.